Kalan Süre

Haberler

Bu yılın dünyadaki tek asansör fuarı düzenlendi

Asansör sektörünü tek çatı altında buluşturan CNR Uluslararası Avrasya Asansör Fuarı, bu yıl 5’inci kez ziyaretçilerine kapılarını açtı. Fuarda yerli ve yabancı 300’ün üzerinde firmanın asansör, yedek parça ve teknik hizmetleri sergilendi. 
 
 
Türkiye’nin en büyük asansör üreticileri ile dünyanın önde gelen üretici firmalarını aynı çatı altında buluşturan 5. CNR Uluslararası Avrasya Asansör Fuarı kapılarını açtı. CNR Holding kuruluşlarından İstanbul Fuarcılık A.Ş. tarafından ve Tüm Asansör Sanayici ve İş İnsanları Derneği (TASİAD) işbirliğiyle, Ticaret Bakanlığı ve KOSGEB desteğiyle düzenlenen fuar, 4 gün sürdü. İstanbul Fuar Merkezi’nde düzenlenen fuarı, iç piyasa satın almacıların yanı sıra Orta Doğu, Doğu Avrupa, Orta Asya, Kuzey Afrika ile Bağımsız Devletler Topluluğu’ndan sektör profesyonelleri ziyaret etti.
 
4 günde binlerce ziyaretçi geldi
 
CNR Avrasya Asansör Fuarı’nda, yeni ürün ve hizmetler görücüye çıktı. T.C. Ticaret Bakanlığı’nın katılımcı firmalara stant ve alan teşviki uyguladığı fuarın, Türk asansör sektörünün birleştirici gücü olmasının yanı sıra sektörün uluslararası ticaretine de büyük katkılar sunması hedefleniyor. Fuar 4 günde binlerce sektör profesyonelini ağırladı.
 
 
Uluslararası olan Avrasya Asansör Fuarı; asansör sanayisinin rekabet ve marka gücünü gösterdiği bir platform olarak öne çıkıyor. Fuar, sunduğu işbirliği fırsatlarıyla katılımcı firmaların ihracat hedeflerine ulaşmasına büyük katkılar sağlıyor. Türkiye’nin asansör alanında üretim ve tedarik üssü olmasını da sağlayan fuar, asansör ve yürüyen merdiven sanayinde ürün ve hizmet sağlayan firmalar arasındaki iş birliğini de güçlendiriyor.  
 
 
Özellikle son dönemde teknolojiye ayak uydurarak üretim kalitesine artıran Türk asansör sanayi, asansör üretimi ve yürüyen merdiven pazarının yurt dışına açılmasına oldukça önem veriyor. Türkiye’deki ihracat yapan sektörlerin içerisinde önemli yere sahip olan asansör sanayi, istedikleri ihracat oranlarına ise Uluslararası Avrasya Asansör Fuarı ulaşmayı hedefliyor.