Kalan Süre

Haberler

Teknoloji ve tasarım harikası asansörler CNR Avrasya Asansör Fuarı’nda

Birçok alanda kullanılan ve günlük hayatı kolaylaştıran en önemli icatlardan biri olan asansör, özellikle son dönemdeki teknolojik gelişmeleri ile çok daha işlevsel hale geldi. Bu sayede inşaat sektörüne dahi yön veren asansör sanayi, toplu yaşam alanlarının ve iş dünyasının vazgeçilmezi oldu.

 

Asansörlerin estetik yönü ise sektörde ağırlığını giderek hissettirmeye başladı. Asansör geliştiricileri ve mimarlar, geniş çaplı renk ve yüzey skalasını gözeterek asansörlerin iç dizaynına daha fazla önem vermeyi ihmal etmiyor. Kendini yenileyen ve geliştiren sektör, teknolojiyi ve tasarımı en iyi şekilde kullanmaya özen gösteriyor. Geriye kalan tek şey ise bu teknoloji ve tasarım harikası asansörleri uluslararası asansör pazarının beğenisine sunmak. Tam da bu aşamada, Türk asansör sektörünün en büyük ticaret platformu CNR Avrasya Asansör Fuarı, İstanbul Fuar Merkezi’nde organize edilmeye hazırlanıyor.

 

Fuarcılık sektörünün lider firması CNR Holding ve TASİAD  tarafından düzenlenecek CNR Avrasya Asansör - 6. Uluslararası Asansör, Yürüyen Merdiven Sanayi ve Teknolojileri Fuarı, Ticaret Bakanlığı ve KOSGEB destekleri ile hayata geçiriliyor.